marți, 3 august 2010

Smokey eyes vs. machiajul roz proaspat

Smokey eyes, intr-o noua abordare, moderna si spectaculoasa, amintesc de perioada cand rock-ul era preferat, iar amatoarele genului nu lipseau de la concerte.

Efectul fardului negru, intins cu mare grija sub ochi, este potentat de sclipirile abundente ale pleoapei superioare. Poti folosi un fard sidefat, sau unul mat peste care aplici cateva sclipiri de glitter.

Foloseste gene false si rimeleaza-le din abundenta, iar pometii invaluie-i in blush stralucitor. Ca efectul general sa nu fie unul exagerat inutil, lasa buzele aproape nefardate - un gloss usor lucios este destul.
TRUC: Pastreaza linia anilor '80, acel breton intr-o parte, dar stilizeaza-l cat mai bine, ordoneaza-l, astfel incat sa obtii o coafura elaborata.

VS.

Machiajul roz proaspat este foarte fresh, dar deloc lipsit de stralucire. Buzele sunt in centrul atentiei: peste rujul roz aplica un glitter de aceeasi culoare, pentru un efect de maxim volum.

Ai bujori in obrajori cu blush sidefat, iar pe pleoape, un simplu fard transparent. In schimb, genele sunt foarte lungi si arcuite, astfel incat privirea ta sa fie foarte profunda.

Contureaza-ti bine sprancenele cu un creion in acelasi ton cu nuanta lor naturala. Ele au reprezentat un amanunt deosebit de important in anii '80 si isi recapata importanta si grosimea in acest sezon.
TRUC: Coada intr-o parte, usor tapata, iti da aerul unei fete cuminti.