marți, 3 august 2010

Cum ne alegem rujul?

Blonda sau bruneta. Gata cu ideile preconcepute! Un rosu adevarat poate fi sublim pentru o blonda, in vreme ce un bej devine somptuos la o bruneta. Gata cu monocromia, asta insemnand aceleasi tonuri peste tot (buze, obraji, pleoape); acum forta sta in detalii, asa ca daca vrem sa scoatem in evidenta buzele, vom folosi nuante mai pale pentru ochi.

Gura mica: daca acest lucru va este caracteristic si dumneavoastra doamnelor, este indicat sa alegeti culori foarte deschise (ex. bej, sau «culoarea pielii nude») ce ne permit sa trisam putin in ceea ce priveste grosimea buzelor. Nuantele prea inchise tind sa accentueze subtirimea.
Gura carnoasa necesita o nuanta mai inchisa care va scoate mai putin in evidenta buzele.
Un rosu adevarat – il porti ca pe un steag? Este cu adevarat o alegere, deoarece cu cat va fi mai stralucitor, cu atat va fi mai usor de purtat. In timp ce un rosu mat inaspreste expresia fetei, un rosu glossy flateaza si infrumuteseaza1.    Recolta de ruj direct din tub! Gustul de strugure, cules direct de pe buze, este senzualitatea insasi. Extrem de feminin, acest reflex irezistibil al frumusetii are la dispozitie o gama infinita de tuburi, create care mai de care cu mai multa imaginatie, ele putand deveni bijuterii, oglinjoare ...
2. Cu pensula se ia din tub un strat de ruj care este apoi prelucrat de mana, aceasta tehnica prezinta toate avantajele posibile, cum ar fi: materia este incalzita, ea ajungand sa aiba tempratura pielii si se va intinde mult mai armonios. De asemenea, va puteti juca, amestecand mai multe nuante de ruj pentru a obtine nuanta preferata sau un spectaculos efect 3D.

Sfatul nostru!
O singura priza pe pensula este suficient atat pentru conturul gurii, cat si pentru a acopei si partea inferioara a buzelor..