marți, 3 august 2010

Bronz frumos fara UV

1. Pentru bronz perfect unuform, trebuie pornit intotdeauna de la un teren bun: pentru asta, pielea trebuie curatata de celulele moarte, printr-un gomaj usor, biologic sau mecanic.
2. Buna hidratare a pielii este cu atat mai necesara cu cat molecula care provoaca bronzarea(DHA) are tendinta de a usca epiderma, aspirand apa din celule.
3. O mana usoara: se dispun picaturi de produs pe toate zonele reliefate ale fetei – frunte si pometi, nas si barbie – toate zonele pe care soarele le va usca primele, fara a uita urechile si gatul, estompand spre decolteu.
4. Se intinde autobronzantul regulat dar rapid, masand toata fata cu buricele degetelor...si spalati-va viguros mainile(si unghiile) cu sapun, imediat ce ati terminat.
5. Pentru a evita aspectul de portocala, intotdeauna atat de inestetic, dati imediat cu un betisor cu vata sau cu un servetel umed pe la radacina parului si la nivelul sprancenelor

Sfatul nostru:
Asteapta 15 minute dupa aplicare, inainte de a va machia...Fondul de ten se va estompa, in timp ce efectul bronzantului va aparea !

Nu strica niciodata un pic de culoare in obraji pe langa bronzul superb ce iti scoate in evidenta trasaturile, asa ca indrazneste sa incerci un blush, dar ai grija sa-l alegi pe cel mai potrivit.

Uitati de accentuarea oaselor obrajilor! Este timpul de a-i descoperi cu blush: culori sanatoase, vesele, lucitoare si rozalii. Gandeste-te la felul in care arati cand vii de afara si a fost un pic racoare. Poti creea acea aura luminoasa, cu ajutorul unui blush (pudra sau gel care iti confera destula culoare si transparenta).  

Multe femei evita folosirea unui blush, deoarece acesta poate arata fals. Pentru un blush natural urmati urmatoarele sfaturi:

Cand alegi culoarea sa iei in considerarea culoarea pielii tele. Mai intai ia in considerare culoarea de baza a pielii. In majoritatea cazurilor nu folosi blush care este cu doua tonuri mai inchis decat pielea ta. Cu cat ai tenul mai inchis cu atat blush-ul poate fi mai adanc. Daca ai o nuanta mai calda la ten iti sta mai bine daca folosesti machiaj cu umbre de galben iar cele cu o nuanta mai rece la ten sa foloseasca roz cu baza de albastru. Daca ai indoieli, ciupesteti obrazul si asorteaza la culoarea care apare de la ciupitura.