marți, 3 august 2010

Ochi bine definiti

Tocmai buni pentru timpurile acestea sunt ochii definiti care scot in evidenta trasaturile fetei.
Ca sa puteti beneficia si voi de aceasta moda, va punem la dispozitie in randurile de mai jos cateva mici sfaturi.
Pentru intensificarea culorii, se va defini spranceana cu un creion negru de ochi, dupa care se va aplica cu o periuta un fard in ton cu nuanta sprancenei pentru textura, dandu-le definitie.

Toate stim ca primul pas in a avea sprancene atragatoare, este sa le pensam oferindu-le o forma cat mai rotunjita, apoi avem nevoie de cateva ustensile si produse care vor sari in ajutor: o perie pentru sprancene, o pesula cu parul tare taiat oblic pentru umplerea cu fard, un creion si un rimel transparent pentru sprancene.

1. Sprancenele sunt aranjate drept cu ajutorul pensulei cu parul tare taiat oblic, fara pauze, naturale si dese, apoi sunt periate drept in sus cu peria pentru sprancene pentru a spori impresia de textura.
2. Se foloseste apoi creionul, pornind cu miscari verticale dinspre parte de jos. Pentru brunete recomandam un creion negru sau maro, iar pentru blonde unul gri pana la maro deschis
3. Apoi se intinde folosind din nou peria, dupa care se aplica un strat de mascara, pentru volum (suplimentar)

Pentru a ajunge la stilul Audrey Hepburn mai ai nevoie de o pesula rotunda, asadar urmand inca doi pasi:
4. Se foloseste creionul, pornind dinspre nas inspre exterior, intr-o nuanta in ton cu parul.
5. Se netezeste cu pensula, redesenand o linie impecabila, care se subtiaza spre extremitati: se urmareste forma sprancenei, omogenizand fardul.
6. Utimul pas costituie un luciu cu ulei uscat sau mascara transparenta.

RimelUmbre de ochi albastru de safir si violet intaresc puterea intr-un mod magnific.
Se pare ca rimelul in culori a revenit, iar noi suntem in favoarea lui!
Pur si simplu iubim ideea de a pieptana culori pe gene, este amuzant, distractiv si neasteptat, si in plus, in functie de caracterul tau, iti poti alege culoare potrivita.
Celor mai clasice, calm sau timide, li se potrivesc culorile subtile, nu prea departate de maro, precum scortisoara, rosul cafeniu,sau castaniu roscat.
Celor mai vesele li se potrivesc culorile precum movul, albastrul turqoise sau smaraldul..