luni, 2 august 2010

Parfumuri

Cuvantul "parfum" deriva din latinescul "per fumum", care se traduce "prin fum", arta parfumurilor nascandu-se in Mesopotamia antica si Egipt. Iata ca de la "fumurile" antice ale egiptenilor am ajuns la parfumurile vedetelor internationale care, pe langa colectiile de haine, au decis sa isi vanda numele si prin astfel de produse. Nu toate aceste parfumuri insa sunt de calitatea celor cu renume in industrie, de aceea noi iti prezentam o lista a parfumurilor de vedeta, care te va ajuta inainte de a merge la cumparaturi.                                             Bright Crystal – Versace 

Bright Crystal Versace

In concordanta cu numele ales, parfumul Bright Crystal de la Versace este o aroma florala luminoasa, extrem de feminina, dulce si in acelasi timp senzuala.

Un parfum de zi usor, in care se amesteca armonios notele florale de magnolie, petunie si lotus cu cele senzuale de ambra si mosc, pentru zilele in care va simtiti senina si stralucitoare.
Imi place aerul rafinat si luminos care il confera, precum si designul deosebit si glamorous al sticlei.
Pret:150 RON (30ml EDP)
Disponibil in parfumerii(Sephora, Ina Center)
Despre fratele mai “intunecat” (versiunea de seara a acestui parfum, mai senzual si cel putin la fel de reusit – Crystal Noir) intr-un post urmator.    Signature for Him & Her- Noul parfum duo de la David si Victoria Beckham
Signature for Him si Signature for Her, noul parfum duo al cuplului Beckham, este un simbol al stilului sofisticat si glamour.

Signature for Him este un parfum fresh-oriental cu note lemnoase, care emana eleganta. Parfumul Signature for Her are note de top dulci, de floare de anason si mar caramelizat, care ademenesc simturile.

Pret Signature For Him -Apa de toaleta 30ml: 87 lei
Apa de toaleta 50ml: 108 lei
Pret Signature For Her- Apa de toaleta 30ml: 87 lei
Apa de toaleta 50ml: 108 lei    

Posta redactiei

O domnisoara se intreba pe net  ”cum sa ajung printesa”. Urmind un traseu logic, a ajuns pe acest blog :)
Eu zic ca ar trebui sa se doteze musai cu urmatoarele accesorii:
parfum2.jpg         

Euphoria Blossom Calvin Klein
Euphoria Blossom

Calvin Klein Euphoria Blossom este un parfum pentru femeia moderna, cu un acord de prospetime, un centru de floare de orhidee, floare de lotus, petale de bujor roz, iar baza este alcatuita din lemn, ambra si mosc.

Note:
Note verzi, Rodie,Orhidee alba, Floare de lotus, Bujor roz,Ambra alba, Mosc transparent

Stil:
Floral,fresh si luxuriant
    
YSL Elle Yves Saint Laurent
YSL Elle

Yves Saint Laurent a lansat un nou parfum feminin, numit ELLE. Flaconul aminteste de formele epurate favorite ale designerului, iar cromatica aprinsa fucsia-violet este o referinta la stralucitorii ani 80.

Note:
Litchi, Bujori, Iasomie exotica,Piper roz,Patciuli si Vetiver

Stil:
Feminin si elegant        JESSICA SIMPSON - "FANCY"
   "Am vrut sa creez un parfum dragut, pe care sa-l pot purta si pe covorul rosu dar si cu perechea mea de jeansi favorita", spune Jessica. Intr-adevar parfumul are niste arome foarte dragute, dulci si ... roz. Cu note principale fructate, de nectar de piersici si pere peste note florale de gardenie, iasomie si migdale prajite intarite de aromele lemnului de santal si ambra, parfumul artistei intrece asteptarile si te invita sa-l adulmeci cu nesat.
   Nota: 8
   Pret: 150 lei
                                                                                                                                                   
CELINE DION - "SENSATIONAL"
   Un nou parfum floral cu note varf de pruna, mar si para, note mijlocii de mimosa, frezie, iasomie si crin salbatic si note de baza de lemn de santal, ambra si mosc. Din pacate calitatea parfumului nu egaleaza vocea incredibila a cantaretei si, desi ne aminteste de o zi de vara insorita, parca nu ne bucura chiar atat de mult.
   Nota: 5
   Pret: 130 lei
 
   GWEN STEFANI - "HARAJUKU LOVERS"
   Obsesia lui Gwen pentru fetele Harajuku s-a transformat in aromele florale ale celor 5 parfumuri unice atat prin design-ul sticlutelor cat si prin senzatiile parfumate ale acestora. Love inpira arome senzuale florale, Lil'Angel adauga si cateva note rebele, Music este mai delicat, Baby este pudrat cu note de mosc iar G este esenta cuvantului "cool". Iata ca rebela cantareata reuseste sa creeze un parfum a carui originalitate egaleaza excentricitatea si calitatea.
   Nota: 7
   Pret: 85 lei sticluta
 
   MARIAH CAREY - "LUSCIOUS PINK"
   "Noul meu parfum reflecta partea mea sensibila, delicata si optimista, prezenta si in muzica pe care o creez momentan". Asa o fi! Notele parfumului se extind ca si vocea cantaretei pe 5 octave, de la note de varf de citrice si flori tahitiene, la baza creata de mosc alb, toate inchise in sticluta ce, inca o data, subliniaza obsesia cantaretei pentru fluturasi. Putem spune ca este cu siguranta mai bun decat primul parfum "M".
   Nota: 8
   Pret: 170 lei
 
   CHRISTINA AGUILERA - "INSPIRE"
   Inspirat din modul ei de a fi, parfumul se doreste sexy, puternic si obraznic. Cantareata a amestecat note de tuberoza, gardenie si trandafir cu ... mango, citrice si flori de portocal, lemn de santal si mosc. Hmmm! Aroma de mango care-l face deosebit dispare foarte repede si nu ramane decat un parfum mult prea puternic si putin sintetic.
   Nota: 6
   Pret: 130 lei
 

   KATE MOSS - "KATE"
   O combinatie unica de sensiblitate si acel "je ne sais quoi" ce o diferentiaza pe frumoasa Kate Moss de restul vedetelor. Un parfum matur si clasic pentru femei puternice, in combinatii de mosc si floare de nu-ma-uita cu piper roz picant si note neasteptate de paciuli si lemn de santal. Un parfum nu prea comun ce se potriveste mai mult ocaziilor speciale.
   Nota: 8
   Pret: 180 lei
 
   SARAJ JESSICA PARKER - "COVET PURE BLOOM"
   Lansat in iulie anul acesta, noul parfum al actritei din "Sex and the City" este complet diferit de originalul "Covet". Mult mai sexy si mai feminin, parfumul combina arome exotice de flori din Indonezia, tuberoze, prune, mandarina si apa de cocos, cu o baza formata de ambra si mosc cremos.
   Nota: 7
   Pret: 180 lei