marți, 3 august 2010

Mai putin inseamna mai mult!

Georgio Armani
“Treaba mea nu este sa supraincarc, ci sa merg spre epura. Less is more...”
TEN:      1. Inaintea plicarii fondului de ten, se incalzeste textura pe dosul mainii, cu pensula pentru ten. Se ia o cantitate mica de produs cu varful pensulei. Intotdeauna se incepe din centrul fetei, intinzand produsul spre exterior.
2. Se procedeaza
prin pensulari largi si continue, se intinde textura spre exteriorul fetei cu miscari ascendente, pana la radacina parului.

3. Tot cu pensula pentru ten, se lucreaza usor zonele sensibile, cum ar fi nasul, coltul interior al ochiului, comisurile buzelor, care au tendinta sa produca ”zabale”.

4. Incheiati tot cu pensula pentru ten, prin miscari oscilatorii, de la maxilar pana la gat.

BUZELE: 1. dupa cum ati pregatit buzele cu rujul nr.0 (neutra), aplicati cu degetul o nuanta stralucitoare transparenta, in tonuri bej sau rozalii. Incepeti cu buza inferioara, tamponand centrul buzei pentru un efect de volum.

2. Terminati cu buza superioara la fel, tamponand centrul buzei pentru un efect de “umplere”.

3. Dupa ce ati pregatit buzele cu rujul transparent nr.0, redefiniti-le cu creionul-contur de buze matasos, pentru un desen perfect. Estompati cu pensula de buze pe interior, apoi aplicati rujul ArmaniSilk 10, ruj emblematic, intinzand textura cu pensula pentru buze.

4. Pentru un efect ultraglamour si stralucitor, aplicati top coat stralucitor pe centrul buzelor. In final veti obtine buze senzuale pentru un rezultat sofisticat...