marți, 3 august 2010

Adolescentele in schimbare

Mamele de-alungul timpului si-au cicalit fiicele cu amenintarea ce o aduc cosmeticele asupra tenului lor. Acum ele pot respira linistite pentru ca adolescentele au la indemana machiaje facute special pentru ele. Domnisoarele ar trebui sa opteze pentru un look natural si sa aplice un machiaj deschis cat timp pielea lor este inca tanara si naturala.
 

Catifelat si subtil sunt cele doua cuvinte pe care adolescentele ar trebui sa le aiba in minte in timp ce se machiaza. Culorile ce le prind cel mai bine sunt cele ce sunt cele mai apropiate cu tonul pielii lor naturale, sau pot adauga foarta putina culoare pe chipul lor cum ar fi roz, maro neutru, coral sau gri.

Priveste pasii pe care ii poti urma pentru a deveni in cateva clipe o frumusete rara:

Foloseste un creion corector ce se potriveste cu tonul pielii tale pentru a acoperi orice imperfectiune (cosuri, puncte negre, cicatrici sau pete).

Chiar daca vi se pare nostim, in caz ca nu aveti o perie speciala pentru sprancene, periati-va cu o periuta de dinti pentru a alinia firele rebele ale acestora

Aplica un strat de rimel de culoare maro pentru a alinia genele dar daca le ai negre natural, poti folosi deasemenea rimel negru.
Daca ai un ton subtil al pielii, foloseste un blush de culoarea piersicii dar in caz contrar foloseste umbre catifelate rozalii. Intinde-l cu ajutorul unui disc de bumbac.
O culoare naturala de ruj sau poate decat un lip gloss transparent ofera un look nemaivazut.

Acum ca ai terminat, esti gata de petrecere?