Marea revenire a modei anilor ’70…in texturi noi, geluri sau lichide, cu pensula integrata sau nu, care va invita la orice indrazneala caligrafica!
1. O privire de caprioara: Pleoapa superioara: pentru a evita alunecarile, tineti bine pleoapa cu un deget si cu cealalta mana trageti o linie fina, pornind din coltul interior al ochiului: linia se lateste putin cate putin, ajungand la grosimea dorita pe la jumatatea ochiului; se face legatura pornind din nou, dar de la exterior – de pe verticala coborata din linia sprancenelor – pana se unesc liniile. Pleopa inferioara: o linie fina pornind de la cele doua extremitati, pentru a reuni la mijloc, apoi se coboara usor spre exterior.
2. Ton sur ton: Pleoapa superioara: un degrade de fard pe pleoapa subtil estompat, mergand de la nuante foarte inchise la foarte deschise, desavarsit de o linie de culoarea irisului, la baza genelor, rafinament absolut! Pleoapa inferioara: o linie suficient marcata, mergand usor pe interioru ochiului, va face privirea mai intensa.
3. Marirea ochiului (iluzie optica): subliniind pleoapa superioara: pornind de la unghiul interior, o linie urca inspre ureche si mareste privirea. Corectarii unei priviri «coborate»: subliniind pleoapa inferioara prin indepartarea liniei de marginea genelor, pe masura ce se apropie de nas.
Asorteuri, fumuriuri pline de foc!
1. Pentru a crea impresia de ochi «migdalati», puneti o nuanta mai deschisa spre interiorul ochiului, iar pe cea mai inchisa, la exterior. Daca optati pentru transparenta, pensula este cel mai bun aliat.
2. Pentru un aspect mai compact, ca pentru exteriorul ochiului, intindeti, dupa ce ati umezit putin in prealabil, pentru ca fardul sa prinda mai bine iar culoarea sa para mai intensa.
3. Ochi mai mari: o mica pata irizata la coltul ochiului va da impresia ca ochii sunt mai mari, la fel ca o nuanta de fard mai deschisa aplicata sub sprancene.
4. Privire profunda: depasind putin coltul esterior, ochiul pare mai alungit. Prelungind cu o culoare mai inchisa, se obtine impresia de profunzime.