marți, 3 august 2010

Misterele buzelor

Cum poti pastra mai mult culoarea rujului    
Varianta 1: alege un ruj cat mai inchis la culoare (maro-roscat). Aplica-l intr-un strat subtire pe buze. Preseaza buzele pe un sevetel panace culoarea isi piere din intensitate si pare a fi o nuanta naturala. Aplica apoi un luciu de buze transparent pentru a da volum buzelor si pentru a obtine astfel o culoare care va rezista mai mult.

Varianta 2: alege un contur pentru buze care sa se potriveasca cu nuanta rujului sau in culoarea pe care doresti sa o obtii pe buze. Cu acest creion contur, coloreaza si contureaza in intregime buzele. Foloseste o pensula speciala pentru buze pentru a estompa orice linie evidenta de contur, in special in zona “arcului lui Cupidon”. Aplica apoi un luciu de buze sau un ruj pentru a finaliza machiajul buzelor.

Cum poti alege culoarea de ruj potrivita?
Poti folosi un creion contur pentru buze cu care sa colorezi in intregime buzele, inainte de aplicarea rujului sau luciului. In functie de culoarea creionului contur folosit poti obtine o culoare mai intensa a rujului sau poti sa rujului da diferite nuante (maro, visiniu, rosu). Daca doresti sa obtii o culoare stralucitoare poti folosi rujul ca baza pentru luciul de buze.