luni, 2 august 2010

Netbook vs Laptop

Designerul Nikita Buyanov a proiectat pentru HP laptopuri personalizate.Printre ele, este unul care se numeste Make Up dedicat Signorinelor simandicoase si nu numai…sau iubitoarelor de Barbie. Are un dispositiv integrat care printeaza culori si desene pentru unghi.
netbook-hp-make-up
Va avea cu siguranta un mare succes.
hp 110 mini netbook pink
Women always like to keep their things stylish, so they prefer gadgets that score high on technology, design and women appeal with beautiful colors and shape. The trend that I have been noticing amongst makers these days is that they just paint things in pink color and expect the fairer sex to gaga over it. Pink is undisputed and remains the favorite color, but a dab of some crystals or patterns is what gives these gadgets an extra edge. HP pretty much realized this with previous Women Laptops and scooped the HP Mini 110 XP Netbook in pink and white
NEC lansează laptop-ul roz Hello Kitty 08.06.2007

NEC lansează laptop-ul roz Hello Kitty
Modelul La Vie G Hello Kitty, disponibil pentru 1.650 de dolari prin intermediul comenzilor lansate pe internet, numai în Japonia, a fost lansat miercuri şi a avut parte de o primire satisfăcătoare, a spus Shinya Hashizume, purtătorul de cuvânt al companiei, care a refuzat să ofere cifre.

„Utilizatorii de computere sunt în majoritate bărbaţi, dar noi sperăm să atragem şi femeile cu ajutorul acestui produs”, a precizat Hashizume.

Laptop-ul, dezvoltat în colaborare cu Sanrio, compania din Tokyo aflată în spatele Hello Kitty, foloseşte 299 de cristale Swarovski pentru descrierea a patru inimi pe colţurile carcasei şi a unui cap de pisică care poartă o fundiţă roz şi o coroană.

NEC speră să vândă câteva sute de astfel de laptop-uri în următoarele săptămâni, vizând perioada de vară, când angajaţii din Japonia primesc o parte din bonusul bianual, a explicat Hashizume.

Produsul, care are instalat sistemul Wondows Vista, dispune de un hard disk de 100 de gigabaiţi şi de un giga de memorie şi este prezentat ca un laptop „orbitor şi frumos ca o casetă de bijuterii”.

Hello Kitty s-a bucurat de ani de zile de popularitate în rândul copiilor, dar capul de pisică a început apoi să apară pe colecţii de modă şi alte obiecte, precum telefoanele mobile, chitări şi piese de bijuterie scumpe.

A apărut chiar şi o păpuşă realizată de cei de la Barbie, denumită Hello Kitty şi care poartă o curea, un colier şi o jachetă cu imaginea celebrei pisici fără bot.
      

PINK IT DIVA        

Vreau un laptop nou. De ce? Pentru ca asta de acum e vechi si se misca in reluare. Plus ca m-au fermecat laptopurile colorate pe care le-am vazut pe pcfun.ro. Si intotdeuna mi-am dorit sa asortez un mouse roz la un laptop roz…Si sa le port cu mine intr-o geanta roz. Si daca nu iti place rozul, sa stii ca se gasesc laptopuri si de alte culori. Mai trebuie sa fac rost de bani. BANI! Urasc cuvantul asta, cand nu-i am!
PINK IT DIVA  it-pink-diva

 

Notebook roz, cristale Swarowski  Notebook roz, cristale Swarowski – oare femeile ce spun?

Când priveşti o asemenea „bijuterie” o iei razna, aproape că nici nu mai contează ce ascunde în interior aşa cum, de cele mai multe ori, se întâmplă în momentul în care cunoşti o tipă super-arătoasă. Doar că, de această dată, nu este pentru tine ci pentru ea. Precizez că orice notebook poate arăta astfel deoarece vorbim de personalizare (Skynmobile e făptaşul), nu de achiziţia lui.
În cazul notebook-ului din imagine, iniţiala din colţ este constituită din cristale Swarowski. În plus, poţi să inscripţionezi un întreg nume pe carcasă, fiecare literă suplimentară adaugând la cost câte 5$.
La 40$, Skynmobile iţi oferă suprafaţa de protecţie roz şi o literă din cristale Swarowski (de diferite culori). În final, trebuie să repet ca această personalizare e pentru o „ea”, nu pentru un „el”. Dar asta se poate interpreta aşa că... alegerea îţi aparţine.